Politika privatnosti

Izjava o zaštiti privatnosti
S.Z.T.R.Zlatara Marković se obavezuje na čuvanje privatnosti podataka svih posetilaca i kupaca. Prikupljamo samo osnovne podatke, odnosno podatke koji su neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i biće dostupni samo zaposlenima u našoj internet prodavnici srebrnaramarkovic.com. Ostavljamo Vam mogućnost izbora da li želite ili ne da budete na našoj mailing listi.
 
Intelektualna svojina
Obaveštavamo Vas da je sadržaj koji je prikazan na ovom sajtu uključujuci stranice, tekstove, dizajnerske elemente (ikonice, dugmicie i sl.), logotip, fotografije, audio zapise i softvere u vlasništvu internet prodavnice srebrnaramarkovic.com ili pak u vlasništvu njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti srebrnaramarkovic.com. U slučaju da postoji sadržaj koji se nalazi na našem sajtu srebrnaramarkovic.com za koji smatrate da je zloupotrebljen, ili da je Vaš , molimo Vas da nas obavestite.
 
Sve informacije koje su dostupne na internet stranama, mogu se koristiti samo u informativne svrhe, ne smeju se zloupotrebljavati korišćenjem u komercijalne svrhe niti se smeju prenositi trećim licima.
 
Vaš nalog
srebrnaramarkovic.com će Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije koristiti isključivo radi uspostavljanja poslovnog kontakta i obavljanja kupoprodaje proizvoda i uverava Vas da ih neće koristiti u druge svrhe. Osobe koje nisu punoletne mogu koristiti usluge naše internet prodavnice srebrnaramarkovic.com isključivo uz nadzor roditelja ili staratelja. Ne snosimo odgovornost za aktivnosti Vašeg naloga na sajtu www.srebrnaramarkovic.com i poverljivost lozinke za pristup.
 
Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci
Svi posetioci naše internet prodavnice srebrnaramarkovic.com imaju mogućnost da komentarišu proizvode i šalju e-mail poruke na srebrnaramarkovic.com. Zadržavamo pravo da sve komentare koji su nepristojnog karaktera, zlonamerni, koji uključuju govor mržnje na bilo kojoj osnovi i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih, da uklonimo ili ne objavimo.
 
Obaveštavamo vas da na našem sajtu srebrnaramarkovic.com nije dozvoljena registracija sa tuđom e-mail adresom niti lažno predstavljanje. Ukoliko dođe do takvog slučaja srebrnaramarkovic.com poseduje mogućnost da pokrene odgovarajući zakonski postupak.